Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport edustaa modernia muotoilua ja käytännöllisyyttä sekä uutta teknologiaa yhdistettynä monipuolisuuteen. Laaja mallisto koostuu neljästä varustetasosta, kahdesta dieselvaihtoehdosta sekä suorasuihkutetusta bensiinimoottorista. Auto on Land Roverin tyylille uskollisesti tilava ja siinä on runsaasti tilaa tavaroille. Siihen on saatavana myös harvinainen säädettävä istuinjärjestelmä 5+2, joka kiinnostaa taatusti isompia perheitä.

Autossa on muokattavat tavaratilat ja parhaimmillaan penkkien ollessa alhaalla tavaratilaa on huikeat 981 litraa. Vakiovarusteina autossa on jatkuva älykäs neliveto, 8 tuuman kosketusnäyttö, Terrain Response –järjestelmä, Bluetooth –valmius puhelimelle ja audiolle, lämmitettävä tuulilasi sekä automaattinen hätäjarrutustoiminto. Suuresta koostaan huolimatta Land Roverin mallia voi kutsua ympäristöystävälliseksi, sillä sen hiilidioksidipäästöt ovat melko alhaiset.

Land Rover Discovery Sport on luokkansa kehittyneimpiä autoja ja se valittiin Euro NCAP 2014 -testien parhaaksi maasturiksi. Yhdessä upean muotoilun ja hyvän tekniikan kanssa se erottuu muista kilpailijoista edukseen. Auto on erityisen monikäyttöinen, sillä alusta on toimiva niin maanteillä kuin maastossakin. Uuden muotoilunsa ansiosta se erottuu muista Land Rover -perheen autoista ja tekee siitä sulavan jokaiseen ajoympäristöön. Kuljettajalle ajaminen on miellyttävää, näkyvyys hyvä ja sisä- ja tavaratiloihin siirtyminen on tehty helpoksi. Auton upea muotoilu jatkuu myös sisätiloissa, missä on panostettu korkealuokkaisiin materiaaleihin ja pintoihin.

Post Info

Back to top ·