Mercedes Benz C-sarja

Mercedes Benz C-sarja on ollut jo pitkään yrityksen myydyin sarja. Sarjan autot kuuluvat autojen parhaimmistoon niiden innovatiivisen ajodynamiikkajärjestelmän, turvallisuusominaisuuksien ja tehokkaiden moottoreiden ansiosta. Mercedes Benzin C-sarja on pienemmän keskiluokan auto ja perheautoista menestynein Euro NCAP -testeissä. Se esiteltiin ensi kertaa vuonna 1993, j toinen sukupolvi tuotiin markkinoille vuonna 2000. Kolmas uudistettu versio ilmestyi vuonna 2007. Mercedeksen C-sarjaa on saatavina sekä farmarina että sedanina ja sen pohjalta on tehty myös useita coupe-malleja, jotka ovat kuitenkin myynnissä omalla nimellään.

Mercedes Benz on saksalainen automerkki, joka tunnetaan Suomessa puhekielessä Mersuna. Merkin omistaa Daimler-konserni. Sitä pidetään monella osa-alueella edelläkävijänä autojen kehittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa. C-sarja oli pitkään yrityksen pienin autotyyppi, kunnes A-sarja esiteltiin vuonna 1997.

Kolmas ja viimeisin osa C-sarjasta on ottanut vaikutteita ulkonäköönsä Mersun S-sarjasta. Autoon on saatavilla kolme erilaista varustetasoa; Classic, Elegant ja Avantgarde. Näistä Avantgarde on malliltaan hieman sporttisempi ja modernimpi, kun taas Classic ja Elegant edustavat klassisempaa muotoilua. C-sarjassa on mahdollista valita lukuisia lisävarusteita, kuten erilaisten moottoreiden tai taka- sekä nelivetoisen välillä. Viime vuosina C-sarjan autot ovat kokeneet monissa malleissa pieniä parannuksia: autojen keulaa ja kojelautaa on uusittu ja myös autojen hiilidioksidipäästöt sekä polttoaineenkulutus on saatu laskemaan huomattavasti.

Post Info

Back to top ·