Skoda Fabia

Skoda on aina jakanut mielipiteitä rajusti autokansan keskuudessa. Osa vannoo tämän itäisen automerkin luotettavuuden puoleen, kun osa ei haluaisi esiintyä kyseisen autovalmistajan tuotosten ratissa lähinnä imagokysymyksen vuoksi. On kuitenkin sanottava, että uusi Skoda Fabia on yltänyt loistosuoritukseen ainakin turvallisuuden suhteen, mikäli Euro NCAP –testeihin on luottamista.

Skodan Fabia vaikuttaa kokoaan suuremmalta autolta, vaikka onkin hyvä kaupunkiauto ja kuuluu kompaktien autojen luokkaan. Kyseinen automalli voitti vuoden 2014 Euro NCAP -testin kompaktien autojen luokassa. Fabia on Skodan malli kovan kilpailun B-luokassa. Fabia esiteltiin jo vuonna 2007, joten se on ollut tuotannossa jo melko kauan. Malli sai kasvojenkohotuksen vuonna 2010, kun siihen lisättiin ympäristöystävällisempiä moottoreita.

Skoda Fabia on sisältä mukavan tilava pieneksi autoksi ja sitä on kehuttu myös ajo-ominaisuuksiltaan mukavaksi. Auto on sisustukseltaan asiallinen ja sen toimintojen käyttäminen on yksinkertaista. Kyseessä on perushyvä auto, jota puoltaa sen turvallisuuspuolella saatu menestys. Uudempi markkinoilta löytyvä malli on Skoda Fabia Combi, joka on farmari. Myös farmarimallilla on povattu menestystä, sillä Skoda Fabialla on oma kannattajakuntansa, jota alkuperäistä isompi vaihtoehto taatusti kiinnostaa. Farmarin tyyliin se on ensimmäistä Fabiaa pidempi, leveämpi ja matalampi, myös matkustamotila on matalampi.

Post Info

Back to top ·